fizyka.pisz.pl forum zadankowe matematyka w fizyce kinematyka dynamika ruch obrotowy pole grawitacyjne teoria względności siły sprężystości i drgania mechaniczne fale mechaniczne akustyka elektrostatyka prąd elektryczny magnetyzm indukcja i fale elektromagnetyczne optyka światło i atom termodynamika hydrostatyka ciało stałe przemiany jądrowe gra w kropki
Autohipnoza regresyjna ailana: czy próbowałyście kiedyś autohipnozy regresyjnej? Chciałabym spróbować, ale nie wiem, czy to jest w ogóle możliwe samemu. Podzielcie się doświadczeniami!
17 gru 12:54
getaway: Cześć, ja próbowałam autohipnozy regresyjnej i mogę powiedzieć, że to nie jest takie proste, jak się wydaje. Trzeba naprawdę nauczyć się głębokiego relaksu, skupić na sobie i odciąć od bodźców zewnętrznych. Pomaga słuchanie nagrań z prowadzoną autohipnozą – jest ich sporo w sieci. Przy odpowiednim skupieniu można dotrzeć do wspomnień i zrozumieć różne emocje. Dla początkujących warto jednak zacząć z kimś doświadczonym, żeby wiedzieć, jak sobie radzić, gdy coś się pojawi. Jakbyś chciała więcej poczytać o tym temacie, tutaj jest fajna strona: https://regresja.net/
17 gru 15:27