Mechanika
o rany julek:
Z wysokości h(niewielkiej) spadło swobodnie ciało i uderzyło w Ziemię z siłą F.
Policzyć czas" kontaktu(styku)" ciała z Ziemią
2 sie 07:43
o rany julek(cd):
Ciało posiada masę m
2 sie 08:00
Wiem:
Po prostu widzisz:
v=at
2 sie 08:09
idioci: poziom żenujący
nie wiadomo czy było to zderzenie sprężyste czy nie
2 sie 09:18
sd: a to ciało które spadło to był o rany julek vel Wiem vel pudel... itd czyli już wiemy skąd
zaburzenia paranoidalne i psychozy
2 sie 09:40
Wiem:
Czas "kontaktu−styku"−czas hamowania(popęd siły−iloczyn siły i czasu równoważący nabyty pęd
ciała)tak ja przyjąłem.
A uwag od załganych,płatnych za nasze,niefachowych prostytutek cuchnących.....
nie tylko nie przyjmuję ale wypraszam sobie!Kitajew usunąć idiotów,a zwłasza sd
2 sie 12:53
sd: powiem krótko o rany julek, Wiem itd to jeden i ten sam jełop przepisujący zadania i potem ich
rozwiązania a jak ktoś mądrzejszy zwróci uwage na niuanse
których on poprzez swoje ograniczenie i tępote nie widzi to tak to się właśnie kończy. Krótko
obywatelu przestań pierdolić i się kompromitować.
4 sie 09:50
sd: powiem krótko o rany julek, Wiem itd to jeden i ten sam jełop przepisujący zadania i potem ich
rozwiązania a jak ktoś mądrzejszy zwróci uwage na niuanse
których on poprzez swoje ograniczenie i tępote nie widzi to tak to się właśnie kończy. Krótko
obywatelu przestań pierdolić i się kompromitować.
4 sie 09:50
o rany julek:
Słuchaj no ty załgana karłowata tępa prostytutko,dygnitarski płatny za nasze cuchnący
telewizją i psychiatrią szpiclu(sd),odpierdol się raz na zawsze od moich zadań,skoro ich nie
rozwiązujesz i nie zanieczyszczaj forum.A skoro masz ciągoty"demaskatorskie" to zgłoś
się na panel telewizyjny−a tam możesz śmiało odkrywać truizmy że np.: Kwaśniewski to
pan samochodzik,Kaczyński to Maliniak,a Komorowski to Zagłoba itp. itd.Zwłaszcza
że dopiero tam na tym panelu znajdziesz ludzi na swoim poziomie zajebista stokrotko
(a na forum nie)
5 sie 10:49