fizyka.pisz.pl forum zadankowe matematyka w fizyce kinematyka dynamika ruch obrotowy pole grawitacyjne teoria względności siły sprężystości i drgania mechaniczne fale mechaniczne akustyka elektrostatyka prąd elektryczny magnetyzm indukcja i fale elektromagnetyczne optyka światło i atom termodynamika hydrostatyka ciało stałe przemiany jądrowe gra w kropki
Kurs językowy dla firm kermon: Zamówiłem kurs językowy dla firmy i po trzech miesiącach nie mam pojęcia czy pracownicy robią postępy bo szkoła nie daje mi żadnych raportów. Jak powinno wyglądać raportowanie postępów w kursach dla firm i czego powinienem wymagać?
5 sie 10:37
ezra: Dobra szkoła językowa dla firm powinna na wstępie zrobić test poziomujący z wynikami dla każdego pracownika, w połowie kursu dać informację zwrotną o postępach i na koniec zrobić ponowny test pokazujący zmianę poziomu. To minimum. Do tego powinna informować o nieobecnościach bo brak systematyczności to główny powód braku postępów. Jeśli szkoła nie oferuje żadnego raportowania to sygnał że traktuje kurs jak produkt do sprzedania a nie jak efekt do osiągnięcia. Sprawdź co konkretnie oferują tutaj: https://languaged.pl/klient-biznesowy/kursy-jezykowe-dla-firm
5 sie 11:23