fizyka.pisz.pl forum zadankowe matematyka w fizyce kinematyka dynamika ruch obrotowy pole grawitacyjne teoria względności siły sprężystości i drgania mechaniczne fale mechaniczne akustyka elektrostatyka prąd elektryczny magnetyzm indukcja i fale elektromagnetyczne optyka światło i atom termodynamika hydrostatyka ciało stałe przemiany jądrowe gra w kropki
terminal beli: Czytałam że trzeba nie mieć terminala przez ostatnie 12 miesięcy − a jeśli miałam terminal kilka lat temu ale zrezygnowałam to mogę teraz wziąć udział w programie?
26 mar 14:47
: Napisz to jeszcze raz po polsku.
26 mar 22:31
xxx: Warunek mówi o ostatnich 12 miesiącach więc jeśli minęło więcej czasu od zakończenia poprzedniej umowy to powinnaś się kwalifikować. Ważne żeby nie mieć aktywnej umowy z żadnym agentem rozliczeniowym w tym okresie. Przy weryfikacji sprawdzają czy przez rok nie przyjmowałaś płatności kartami. Jeśli kilka lat temu korzystałaś ale potem zrezygnowałaś i minęło ponad 12 miesięcy to spełniasz warunki. Fundacja weryfikuje każde zgłoszenie indywidualnie więc jak wypełnisz wniosek to oni potwierdzą czy możesz uczestniczyć. Dokładne warunki uczestnictwa są opisane na https://polskabezgotowkowa.pl/ gdzie możesz sprawdzić czy się kwalifikujesz.
27 mar 09:59